Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ;


  • Αγαπητοί αναγνώστες κατόπιν δικής σας προτροπής γράφετε αυτό το άρθρο .Γιώργος Κεφαλλονιά ,Μαρίκα Στερεά Ελλάδα,Κωστής  Εύβοια. ,Mark Ynited States Amerika..Για σας που το ζητήσατε γράφετε αυτό το άρθρο.
  • Ας πάρουμε λοιπόν τα πράγματα από την αρχή.Το έτος 2011 ο κ ΄Αρτεμης Σώρρας καταθέτει στην τράπεζα του Καναδά ένα ομόλογο αξίας ενός τρις εκατομμυρίου ευρό .Όπου και δίδει για λογαριασμό της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ το ποσό των 600 δις ευρό προκειμένου να ξεχρεώσει η Ελλάδα τα χρέη της προς το εξωτερικό τα οποία αντιστοιχούν σε περίπου 300 δις ευρό, και με τα υπόλοιπα 300 δις η Ελλάδα να ανακάμψει και να γίνει και παγκόσμια δύναμη όπως της αξίζει . 
  •                       ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ;
  • Η μετοχή αυτή που κατατέθηκε από τον κ Σώρρα ήταν από την Τράπεζα της Ανατολής, όπου και σε παλιότερα άρθρα μου έχω γράψει την ιστορία της εν μέσω των τελευταίων αιώνων (βλέπε  άρθρα ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΜΕΡΟΣ Α ΚΑΙ Β)η μετοχή λοιπόν έχει αυτή την μορφή Αυτή η μετοχή που βλέπετε φίλοι μου έχει όντως αξία ενός τρισεκατομμυρίου ευρό.
  • Το θέμα πιο είναι τώρα και γιατί σταματούν τον κ Σώρρα με κάθε τρόπο:
  • Εάν αναγνωρίσει η Ελληνική κυβέρνηση την μετοχή και δεχτεί τα 600 δις από τον κύριο Σώρρα που επαναλαμβάνω δεν είναι πλασματικά είναι πραγματικά τινάζεται το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα στον αέρα . 
  •                           ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΤΙΝΑΖΕΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ
  • Εάν λοιπόν αναγνωρίσει το Ελληνικό δημόσιο αυτές τις μετοχές και δεχτεί την προσφορά του κ Σώρρα , αμέσως όλες οι υπάρχουσες μετοχές της ανατολής, αποκτούν την αξία του ενός τρισεκατομμυρίου ευρό φτάνει να μην έχουν πάνω τους την κόκκινη σφραγίδα όπως η μετοχή που βλέπετε .
  •                                                   ΣΤΟ ΕΠΙΣΤΗΤΟ ΤΩΡΑ 
  • Οι μετοχές αυτής της τράπεζας που έχει ο κΣώρρας στην κατοχή του είναι τον αριθμό 40 (σαράντα) 
  • Την  μετοχή που βλέπετε στην φωτογραφία είναι από αδελφικό μου φίλο ο οποίος πούλησε 3 (τρία) ακίνητα και ξόδεψε όλη την περιουσία του για να αναγνωρίσει αυτές τις μετοχές. Στην κατοχή δε αυτού του ανθρώπου βρίσκονται 170 τέτοιες μετοχές ΑΣΦΡΆΓΙΣΤΕΣ.
  • Εάν λοιπόν ο κ Σώρρας διεκδικεί μέσω των μετοχών που έχει στην κατοχή του το ποσό των 40 τρις ευρό  ,ο φίλος μου πρέπει να διεκδικήσει το ποσό των 170 τρις ευρό οι δε έτεροι που έχουν στην κατοχή τους κάποιες μετοχές της ανατολής που δεν είναι σε μεγάλο αριθμό, όπως ο κ στην Ρόδο και ο κ στην Χίο που εκκρεμούν δικαστήρια για το θέμα και οι έξυπνοι δικηγόροι της Εθνικής παίρνουν συνέχεια αναβολές,(δεν αναφέρω ονόματα για ευνόητους λόγους) θα πρέπει η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ,να πληρώσει περίπου 212 τρις ευρό .Και όχι ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν τα δικαιούνται ,τα δικαιούνται και μάλιστα εκατό τοις εκατό. Αφού έχουν τις μετοχές στην κατοχή τους ,το θέμα είναι αγαπητοί αναγνώστες που θα βρει η εθνική αυτά τα χρήματα που το σημερινό μετοχικό της κεφάλαιο είναι 200 δις ευρό.
  • Εδώ λοιπόν είναι το μέρος που πονάει ,γιατί;Επειδή αυτές οι μετοχές πολλαπλασίασαν την αξία τους εν μέσω των αιώνων .Κάποια οικογένεια θέλησε να σφετεριστεί την αξία τους , μόνο και μόνο να πολλαπλασιάσει την περιουσία της και να διοικεί την παγκόσμια οικονομία  .
  • Η οικογένεια αυτή  είναι οι (ROTHCHILD) μια οικογένεια κομπιναδόρων που σφετερίζεται την διεθνή οικονομία τα τελευταία 320 χρόνια 
  • Σε αυτούς οφείλονται οι Ναπολεόντειοι πόλεμοι Όπου χρηματοδοτούσαν τους Γάλλους τους Αγγλους και τους Γερμανούς,με τις τράπεζες που είχαν στις χώρες τους 
  • Σε αυτούς οφείλετε ο κομμουνισμός στην Ρωσία ,γιατί ο τότε τσάρος δεν ήθελε, και πολύ καλά έκανε, να μπει στην τότε ενωμένη Ευρώπη των (ROTHCHILD) 
  • O (KARL MAX) το κομουνιστικό μανιφέστο το πήρε από διευθυντή των (ROTHCHILD), και έκανε τον κομμουνισμό στην Ρωσία με την συμφωνία ότι θα εξαλειφθούν όλοι οι ορθόδοξοι χριστιανοί όπως και έγινε
  • Χρηματοδότησαν επίσης και την Ελληνική επανάσταση το 1821
  • Και ίδρυσαν με την απελευθέρωση την Εθνική Τράπεζα Ελλάδος αλλά και την Τράπεζα Ανατολής.Οπού και έπαιξαν την μεγαλύτερη κομπίνα μέσω των αιώνων προκειμένου να σφετεριστούν τον χρυσό των Ελλήνων αλλά και την ακίνητη περιουσία τους ειδικά των  Ελλήνων από τις χαμένες πατρίδες αλλά και της Αιγύπτου και των υπολοίπων χωρών της Ανατολής.
  • Ο σφαγιασμός των Ελλήνων από τους χαζά ρους και τους Τούρκους  καθώς και η διάλυση όλων των περιουσιακών στοιχείων τους πρέπει να ήταν από αυτή την οικογένεια .
  • Όλοι οι τότε Έλληνες που ζούσαν στις χαμένες πατρίδες ,με το ξέσπασμα του πολέμου πήγαν και κατέθεσαν τα λεφτά τους τα εργοστάσια τους άλλα πάνω από όλα τον χρυσό τους και τις μετοχές που είχαν της τράπεζας της Ανατολής στα  ομώνυμα υποκαταστήματα της τράπεζας με την ελπίδα ότι δεν θα έχαναν τα λεφτά τους .
  • Η εντολή ΄'ομως ήταν απλή σκοτώστε τους Έλληνες που κατέθεσαν την περιουσία τους σε μας.Και όντως έτσι έγινε .ακόμα και σήμερα η Εθνική Τράπεζα Ελλάδος έχει ακίνητα στην Κων/λη αλλά και σε άλλα μέρη από τις χαμένες πατρίδες ,που δεν τα διεκδίκησε ποτέ κανείς ,αφού οι κάτοχοι τους σφαγιάστηκαν από τους χαζά ρους και τους Τούρκους. 
  • Πως πήρε η Εθνική αυτά τα ακίνητα ;Φυσικά με την εξαγορά της Τράπεζας της ανατολής,Και με την ελπίδα οτι οι μετοχές της τράπεζας της Ανατολης θα εχουν χαθει εν μέσω του πολέμου και της καταστροφής των Ελλήνων.
  • Να όμως που κάποιες μετοχές της ανατολής επιβίωσαν στα χέρια απλών ανθρώπων ,που ίσως να μην ξέραν την αξία τουσ μέχρι σήμερα η αν την ήξεραν το παρακράτος της εθνικής και των (ROTHCHILD), να τους ανάγκαζε να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό
  • Ωσπου ήρθε ο κΑρτεμης Σώρρας και έβγαλε το θέμα στην επιφάνεια με την έξυπνη δωρεά του στο Έλληνικο δημόσιο .
  •   ΤΙ ΦΟΒΑΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ
  • Τι άλλο τους (ROTHCHILD),και αυτό γιατί ;Επειδή την επόμενη ημέρα η Ελλάδα θα είναι ξεχρέωτη  και δεν θα μπορούν  να την ελένχουν οικονομικά ,επίσης θα πρέπει να πληρώσουν τόσα χρήματα για αυτές τις  μετοχές που είναι περίπου η παγκόσμια οικονομία για την επόμενη δεκαετία.
  • ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΕ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΕ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΣΑΣ 
  •                                          ΦΙΛΙΚΑ
  •                       ΛΟΓΙΩΤΑΤΟΣ Ι ΠΑΣΧΑΛΗΣ

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΑΣΧΑΛΗ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΟΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .....

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!!!!!!!
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Η ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ !!!!!!!!

Unknown είπε...

1ον...
ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΧΟΥΝ ..
1ον ΣΦΡΑΓΙΣΤΕΙ ΩΣ ΓΝΗΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ και ΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΘΕΙ ΩΣ ΚΛΑΠΗΣΕΣ η ΑΠΟΛΕΣΘΕΙΣΕΣ!
2ον ... ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ... ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ Α!
3ον ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ!
4ον ΕΧΕΙ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟ 2011 ΣΤΑ ... 670 ΔΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ... ΔΗΛΑΔΗ 125 ΧΡΥΣΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΦΡΑΓΚΑ ΕΚΤΟΚΙΖΟΜΕΝΑ ΜΕ 7.25/100 ΤΟΚΟ!
5ον ΕΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙ .. Φ Ο Ρ Ο Ι ... ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ... 27.6 ΔΙΣ !!!!! ...
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ! ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ ΦΟΡΟ 27,6ΔΙΣ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ!
ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ!

2ον...
ΤΑ 600ΔΙΣ ΠΟΥ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13 ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ 3ΑΑΑ+ ΚΑΙ ΦΕΡΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, Ο ΠΛΗΡΗΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΧΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. ΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ 600ΔΙΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΥΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ + ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!

ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΝΑΙ 2 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΑ 600ΔΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.

PASXALHS είπε...

ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟ ,ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΟΧΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΩΡΡΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΟΥ ., ΒΛΕΠΕ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ . ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΔΩΡΙΣΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ .ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΞΕΧΡΕΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ . ΗΤΟΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ,ΧΡΥΣΟ ,ΑΣΗΜΙ ΟΣΜΙΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ .

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΧΑΛΗ,ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΠ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ..ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΣΗΜΑΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΕΙΔΗ ΚΑΝΕΙ..ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ..ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ..ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ,ΕΜΑΣ ΧΡΕΩΣΑΝ..

Ανώνυμος είπε...

Είμαι λίγο δύσπιστος με όλα αυτά. Ειδικά όταν ο αρθρογράφος κάνει τόσα λάθη...

Ανώνυμος είπε...

το μονο λαθος ειναι οτι δεν εχει παρακολουθησει το θεμα να εχει ολες τις απαντησεις..σωρρας και λαμπρακης εχουν δωσει πανω απο 150 συνεντευξεις απο στιγμης εμφανισεως τους..τωρα εχει γινει ο σταθμος http://www.youtube.com/watch?v=sGhQvCunLZY που μεταδιδει ομιλιες τους..ακουστε και θα καταλαβετε πολλα..ερχεται μεγαλο τσουναμι στην πολιτικη ζωη του τοπου..

Unknown είπε...

πως μπορω να ελενξω τι λεει η αποφαση του ελληνικου δικαστηριου για τα 600 δις?

Ανώνυμος είπε...

μελετηστε αποσπασμα δικαστηριου εδω http://www.youtube.com/watch?v=sGhQvCunLZY

Ανώνυμος είπε...

λαθος συνδεσμος για την αποφαση του δικαστηριου το προηγουμενο σχολιο,εδω εχει αποσπασμα της αποφασης http://diktyoellinwn.wordpress.com/2013/12/03/%CE%B7-%CE%B1%CE%B8%CF%89%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B5%CE%BC%CE%B7-%CF%83%CF%89%CF%81%CF%81/

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΛΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΟΣΤΙΜΕΝΗ ΠΑΓΙΔΑ ΠΡΟΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΦΕΛΟΣ

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΧΡΕΟΣ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | 100 Web Hosting