Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

O 6ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΖΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΤΟΥ

Τρίτη, 8 Ιανουαρίου 2013

O 6χρονος Ράιλ Σμιθ δεν θα επιβίωνε την Παρασκευή το βράδυ, αν δεν τον ζέσταιναν οι δυο του σκύλοι

Ο μικρός Ράιλ με τα δυο του σκυλιά
Οι δυο σκύλοι προχώρησαν μέσα στο δάσος και ο μικρός Ράιλ τούς ακολούθησε μέχρι που χάθηκε. Έχασε τον προσανατολισμό του και δεν ήξερε πώς να βγει από το δάσος και να πάει στο σπίτι του. Εν τω μεταξύ άρχισε να νυχτώνει. 

Κάθισε χάμω ανήμπορος και απελπισμένος. Μετά νύσταξε τόσο πολύ που ξάπλωσε να κοιμηθεί πάνω σε ένα στρώμα από νεκρά φύλλα. Έκανε πολύ κρύο τη νύχτα, με τη θερμοκρασία να κατεβαίνει κάτω από τους 0 βαθμούς Κελσίου. Οι δυο του σκύλοι ξάπλωσαν πάνω του, τον ζέσταναν, τον προστάτεψαν από το κρύο και από χειρότερες ακόμη συνέπειες της παγωνιάς.

Ο μικρός Ράιλ
Η απουσία του Ράιλ δεν άργησε να γίνει αντιληπτή και στη μικρή πόλη Σενέκα της Βόρειας Καρολίνας σήμανε συναγερμός. Για πέντε ώρες σωστικά συνεργεία και εθελοντές τον έψαχναν. Τελικά τον βρήκαν στις 10 το βράδυ, κουλουριασμένο στο χώμα με τα δυο σκυλιά ξαπλωμένα πάνω του. 

 «Δεν φοβήθηκα, αλλά κρύωνα πολύ», είπε ο Ράιλ όταν επέστρεψε σπίτι του το Σάββατο. «Η σκύλα μου Μπέλα ήταν ο φύλακάς μου, ενώ ο Μπάξτερ ήταν μαζί μου όλη την ώρα».

Μόλις ο πατέρας του Ράιαν διαπίστωσε ότι ο μικρός έλειπε, έριξε πρώτα μια ματιά στο παρακείμενο δάσος και, καθώς ο γιος του ήταν άφαντος, ειδοποίησε την αστυνομία.

«Καθόμουν σε αναμμένα κάρβουνα», είπε ο πατέρας. «Άρχισε να νυκτώνει και το δάσος τη νύχτα μπορεί να γίνει επικίνδυνο».

Στις δυνάμεις της αστυνομίας που έφτασαν στην περιοχή προστέθηκε ένα ελικόπτερο με ειδικό εξοπλισμό για νυχτερινή όραση και πολλοί εθελοντές. Η τακτική που ακολούθησαν και η οποία απέδωσε αποτελέσματα ήταν να χτενίσουν κυριολεκτικά την περιοχή. Τέσσερις ώρες αργότερα εντόπισαν το παιδί με τα σκυλιά του.


Ο Μπάξτερ, ένας μεγαλόσωμος Μπόξερ, είναι εδώ και 10 χρόνια μέλος της οικογένειας του Ράιλ, ενώ η Μπέλα, ημίαιμο Λαμπραντόρ, προστέθηκε λίγο πριν τα Χριστούγεννα στην οικογένεια.

 «Και τα δυο σκυλιά ήταν υπέροχα», είπε ο πατέρας του Ράιλ. «Έμειναν μαζί του για να τον προστατέψουν και να τον ζεστάνουν. Δεν μπορείς να περιμένεις περισσότερα από ένα σκύλο!»

1 σχόλια:

frinda είπε...

ΠΗΓΗ Η ΣΕΛΙΔΑ " ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΣΚΥΛΟΣ "

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | 100 Web Hosting