Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Ο ΣΚΥΛΟΣ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ !!!!!

 
Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013

Σκύλος έσωσε την κυρία του από το φλεγόμενο σπίτι τους στο οποίο είχε εγκλωβιστεί



Ο Πάμπκιν σε ξενοδοχείο σκύλων περιμένει την κυρία του να βγει από το νοσοκομείο


Την περασμένη Παρασκευή στη Βαλτιμόρη μια γυναίκα εγκλωβίστηκε στο πίσω μέρος του φλεγόμενου σπιτιού της. Οι φλόγες, οι καπνοί και η υψηλή θερμοκρασία τής προκάλεσαν εγκαύματα και την άφησαν σχεδόν αναίσθητη. Σε λίγα λεπτά οι φλόγες θα την τύλιγαν, αν δεν πέθαινε προηγουμένως από ασφυξία.


Οι πρώτοι που έφθασαν στη σκηνή ήταν δυο συνταξιούχοι πυροσβέστες που έτυχε να περνούν από εκεί με το αυτοκίνητό τους. Ειδοποίησαν την πυροσβεστική υπηρεσία και πήγαν στο σπίτι για να εκτιμήσουν την κατάσταση. Εκεί τους υποδέχτηκε ο Πάμπκιν, ο σκύλος του σπιτιού, ένα ημίαιμο Λαμπραντόρ. Ένας από τους πυροσβέστες δήλωσε αργότερα: «Ήρθε κοντά μας και πηδούσε πάνω μας. Μετά έβαλε τη μύτη του στο χώμα και κατευθύνθηκε προς την πισινή πόρτα του σπιτιού. Τον ακολουθήσαμε, κοιτάξαμε μέσα στο σπίτι και είδαμε τη γυναίκα ξαπλωμένη στο πάτωμα. Σπάσαμε την πόρτα, μπήκαμε μέσα και τη μεταφέραμε έξω. Η γυναίκα ανέπνεε ακόμη, αλλά όταν άρχισε να συνέρχεται ψιθύριζε ασυνάρτητα λόγια».
Το καμένο σπίτι
Σε λίγο έφθασαν τα πυροσβεστικά οχήματα και το ασθενοφόρο. Ο Πάμπκιν ήταν εκεί δίπλα στην κυρία του και, μόλις την έβαλαν με το φορείο μέσα στο αυτοκίνητο, πετάχτηκε και ο ίδιος μέσα.

Το παραϊατρικό προσωπικό τον έβγαλε έξω και τον πήρε σε ξενοδοχείο σκύλων όπου θα μείνει μέχρις ότου η κυρία του πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας της, παρά τα εγκαύματα, είναι εκτός κινδύνου. Το πρόβλημα τώρα είναι ότι το σπίτι τους καταστράφηκε ολοσχερώς και θα πρέπει σύντομα να βρουν σπίτι να μείνουν.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | 100 Web Hosting