Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ ΧΡΗΣΙΜΗ !!!!!




  • Κύριε Πρωθυπουργέ πάρα τα αλλεπάλληλα καταστροφικά<για τους απλούς πολίτες>  μέτρα που λάβατε για την οικονομική αναδιάρθρωση της χώρας .βλέπετε και εσείς, ότι δεν υπάρχουν αποτελέσματα τέτοια ώστε να υπάρχει η ανάλογη κίνηση στην αγορά ,ώστε να κινηθούν τα νήματα του εμπορίου ,προκείμενου να υπάρχει έστω μια τυπική άνοδο στον οικονομικό τομέα της χώρας.
  • Αυτό φυσικά ,συμβαίνει γιατί ο απλός Έλλην πολίτης που ει ναι η κύρια στήριξη των νημάτων του εμπορίου ,δεν διαθέτει πλέον την οικονομική δυνατότητα,να πραγματοποιήσει τις αγορές που εύλογα στηρίζουν την κίνηση της αγοράς,και κινούν χρήματα στον χώρο του εμπορίου, αλλά και στον χώρο των τεχνικών ,αλλά και οικοδομικών κλάδων,που ήταν η κυρία Πηγή για τους Έλληνες εργαζόμενους.
  • Έτσι λοιπόν, και προκειμένου να υπάρξει έστω μια υποτυπώδη ανάπτυξη,πιστεύω ότι η κυβέρνηση σας, θα πρέπει να προχωρήσει σε <δανειοδότηση πολιτών>μέσω των εφοριών και όχι μέσω των τραπεζών .
  • Εύλογα κύριε πρωθυπουργέ θα μου πείτε<εδώ δεν υπάρχουν χρήματα για την κάλυψη βασικών  κρατικών αναγκών, ποσο μάλλον να βρεθούν χρήματα για την δανειοδότηση των πολιτών>.Η απάντηση μου στο ερώτημα σας αυτό είναι η εξής
  • Καταρχήν το ποσό το οποίο θα απαιτηθεί για την πραγματοποίηση της όλης ιδέας είναι 1,5 δις ΕΥΡΌ.Όπου το ένα δις θα διατεθεί ως προς την δανειοδότηση ενώ τα υπόλοιπα 500.000.000. ευρό, θα είναι το κεφάλαιο στήριξης του ενός δις, όπου και με προσωπική σας εντολή, θα επενδυθεί ,σε μεγάλες εταιρείες , ένα ποσό ,το δε έτερο στην παγκόσμια χρηματιστηριακή αγορά, προκειμενου να αυξηθεί όσο το δυνατό περισσότερο γίνετε. Έτσι  το αρχικό κεφάλαιο το οποίο θα διατεθεί με την μορφή δανείου στους ΈΛΛΗΝΕΣ πολίτες ,θα  επανέρχεται στην αρχική του θέση,από τα κέρδη των 500.000.000. ευρό, αυτό ειναι το πρώτο σκέλος.
  • Το δεύτερο σκέλος είναι ο τρόπος δανειοδότησης των πολιτών,το ανώτερο ποσό δανείου θα είναι έως 60.000 χιλιάδες ευρό ανα ενδιαφερόμενο.<Εκτός αν εσείς κρίνετε ότι μπορούν να δοθούν παραπάνω χρήματα>.
  • Ο πρώτος όρος για την δανειοδότηση θα είναι ,ότι ο πολίτης που έχει οφειλή στο ελληνικό δημόσιο, θα παρακρατείται ολόκληρη η οφειλή και θα λαμβάνει μετρητά τα υπόλοιπα.Π.Χ. Εάν ο δανειολήπτης έχει χρέος 30.000 ευρό στο δημόσιο ,θα παρακρατούνται από το δάνειο του,και θα λαμβάνει μετρητά τα υπόλοιπα. Τα οποία θα τα εξοφλεί σε 20  έτη το ανώτερό.
  • Ο τρόπος αποπληρωμής του δανείου θα είναι ο εξής ,μηνιαία δόση, έως και 300 ευρό τα οποία θα επιβαρύνονται με ένα τόκο ανα δόση 10%.Συν μια υποχρεωτική εισφορά ανα δόση, της τάξης των 5 ευρό,  η οποία θα χρησιμοποιείτε για την αναδιάρθρωση της οικονομίας.ετσι ο δανειολήπτης θα πληρωνει 335 ευρό ανα δόση.
  • Εάν το προγραμα λειτουργησει σωστα χωρις να υπαρξουν ατασθαλειες ,το ελληνικο δημοσιο θα κερδισει παρα πολλα χρηματα,απο την αμεση εισπραξη των μικρων χρεων στην εφορια ,θα κερδισει απο τις μηνιαιες δοσεις των δανειοληπτων, αλλα και απο τα κερδη των επενδεδυμενων, 500.000.000. ευρο.Ενω η ρυθμιση που θα εχουν κανει οι δανειοληπτες θα ειναι τετοια που θα τους ευνοει πολυ ,οικονομικα ,με αποτελεσμα,να εχουν περισεμα χρηματων προκειμενου να κινηθουν στην Ελληνικη αγορα, και αυτη με την σειρα της ,να αρχισει να αναβιωνει
  • ΤΡΟΠΟΣ ΕΞΕΥΡΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΟΥ <1.5 ΔΙΣ ΕΥΡΟ>
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ 4 ΜΗΝΕΣ
  1. ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΠΟΥ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΤΟΥΣ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ 900 ΕΥΡΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΘΟΥΝ 50ΕΥΡΟ.
  2. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ  ΚΑΥΣΙΜΩΝ  ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΦΟΡΟΣ 10 ΛΕΠΤΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΟ. ΕΝΩ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΤΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ ΠΛΟΙΩΝ Ο ΦΟΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 15 ΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΟ.
  3. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΟΡΟΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΗΝ 10 ΛΕΠΤΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΟ
  • ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΟΥΝ ΜΟΝΟ 4 ΜΗΝΕΣ.
  • ΕΙΜΑΙ ΔΕ ΠΕΠΟΙΣΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΠΛΗΘΟΣ ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ, ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.
  • Υ.Γ. ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΡΙΝΑΙ ΣΤΟΝ <ΤΙΡΕΣΙΑ> ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
  • ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΙΔΕΑ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΕ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΠΥΤΥΧΙΑ.  
  •                                            ΦΙΛΙΚΑ ΛΟΓΙΩΤΑΤΟΣ.Ι. ΠΑΣΧΑΛΗΣ

1 σχόλια:

frinda είπε...

Πολύ ωραία πρόταση αλλα ποιός ειναι εις θέσιν να πραγματοποιήσει τέτοια σχέδια ; Αυτοί ενδιαφέρονται μόνο για τον εαυτό τους και το δικό τους βαλάντιο , αδειάζοντας παράλληλα το δικό , χωρίς να τους ενδιαφέρει πως θα το γεμίσουμε ..........

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | 100 Web Hosting