Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ

ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ


Oικονομικοί εισαγγελείς ασχολούμενοι με θέματα μεγαλοφοροφυγάδων παραιτούνται..

Προφανής ο λόγος. Οι άνθρωποι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΟΥΝ στις άνωθεν πιέσεις. Αλλά φοβούνται και το αυτονόητο. Να μην βρεθούν ανάσκελα σε κάποιο χαντάκι μετά από «τροχαίο..κλπ. κλπ.

Την ίδια στιγμή.

Ότι κτίσαμε με ζόρια μεγάλα και ιδρώτα-κάματο ζωής, ως τεκμήριο πλέον «ευ ζην» θα προστίθεται στα ισχνά εισοδήματα μισθωτών και συνταξιούχων (οι ρέστοι μια χαρά μπορούν να ξεφεύγουν..) και ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ από μισθούς και συντάξεις ΣΥΝ τα ποσά που προκύπτουν από το «τεκμαρτό» εισόδημα όχι μόνον από το «κεραμίδι» που κατάφερε με χίλια ζόρια να εξασφαλίσει πάνω από το κεφάλι του αλλά και το «κατσαριδάκι» που έχει για τις μετακινήσεις του «μετράει» σαν εισόδημα, το οποίο θα φορολογείται αγρίως..


-Την ίδια στιγμή από 1.1.12 το ρεύμα ακριβαίνει 12%...


-Τα φάρμακα θα πληρώνονται ΚΑΘ ΟΛΟΚΛΗΡΙΑΝ από τους ασφαλισμένους που μετά θα πρέπει να πηγαίνουν να στήνονται στις ατέλειωτες ουρές του ΙΚΑ κλπ για να πάρουν αυτά που χρόνια τους κατακρατούσαν από τους μισθούς τους.


Και τόσα άλλα. Ων ουκ έστι αριθμός. Που «πνίγονται» από το ΜΜΕ. Που στραγγαλίζονται από ανεγκέφαλους που προβάλουν το «δράμα» του παχύσβερκου Εφραίμ ωσάν αυτό να είναι το πρόβλημα της κοινωνίας των δοκιμαζόμενων Νεοελλήνων στις μέρες μας. Η προπαγάνδα σε όλο της το μεγαλείο..

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..

Και όποιος δεν καταλαβαίνει δεν ξέρει που πατά και που πηγαίνει..

Τα χειρότερα έρχονται.

Και δυστυχώς θα μας βρουν ΣΚΥΜΜΕΝΟΥΣ και ΜΟΝΟΥΣ τον καθένα στο καβούκι του.


lucinarizzoti@hotmail.gr


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | 100 Web Hosting