Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

ΤΣΙΠΡΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ;


  • Λοιπόν  αξιότιμε κύριε πρωθυπουργέ  :
  • Α)από  δευτέρα  6/7/2015 τι πρέπει να κάνετε, πρώτο και κυριότερο να δώσετε στον υπουργό εθνικής αμύνης το δικαίωμα, του να σηκώνει τα αεροσκάφη του ώστε οι Τούρκοι να μην τολμούν να επιβουλεύονται τον εθνικό εναέριο χώρο μας . ΄Το ίδιο ισχύει και για το ναυτικό μας .πρέπει επίσης να ενεργοποιήσετε την στρατιά της Λάρισας αλλά και τους ss300  της Κρήτης .Δηλαδή την προάσπιση της εδαφικής ακεραιότητας της Ελλάδος μας. Μέσα σε αυτό το πρόγραμμα πρέπει να κατοχυρώσετε και την <ΑΟΖ> της Μεσογείου αλλά και του ΙΟΝΊΟΥ  ώστε να δώσετε το ηχηρό μήνυμα ότι εσείς δεν πουλιέστε αλλά σέβεστε την εντολή του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ λαού που δεν θέλει το ξεπούλημα της Ελλάδος ,αλλά την πλήρη ακεραιότητα των συνόρων μας αλλά και την εκμετάλλευση όλων των ορυκτών πλούτων της χώρας μας από μας για μας  .
  • Β)Οι συνταξιούχοι μας πρέπει να είναι σίγουροι ότι τα λεφτά τους θα μπαίνουν κάθε μήνα και δεν θα έχουν κάτι να φοβηθούν, το ίδιο ισχύει και για τούς δημόσιους υπαλλήλους.
  • Γ)Ιδιωτικός τομέας η ζωή της Ελλάδος, θέλουν δάνεια για να ορθοποδήσουν αυτοί θα ρίξουν το χρήμα στην αγορά να κινηθεί το εμπόριο ,θα τους χρηματοδοτήσετε με τα χρήματα της <ΕΟΚ> αλλά όχι μέσω τραπέζης τα δάνεια αυτά ,αλλά μέσω του δημοσίου .Έτσι θα δώσετε την απάντηση στους τραπεζίτες που ρουφούν το αίμα του Ελληνικού λαού,και πού έχουν πάρει μέσα σε μια 5ετία πάνω από 250 δις για ανακεφαλαιοποίηση δηλαδή σχεδόν το 85% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΙΣΧΎΣΕΤΕ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΙΝΗΣΕΙ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ.Μην ξεχνάμε ότι τα χρήματα που έδωσε η ευρωπαϊκή τράπεζα για να ξοφλήσουν τα δάνεια τους οι Έλληνες πολίτες έγιναν ανακεφαλαιοποίηση στις τράπεζες,δηλαδή καθαρή κλοπή του Έλληνα φορολογούμενου πολίτη.Και εδώ θέλω να πω ότι κανένας Έλληνας πολίτης δεν χρωστά σε τράπεζες.
  • Γ)Καταλαβαίνω ότι όλα αυτά είναι κάτι παραπάνω από δύσκολα όμως μην φοβάσαι πρωθυπουργέ μου έχεις στην πλάτη σου 11.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ που θα δώσουν ακόμα και την Ζωή τους για την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
  • Και κάτι άλλο ακόμα εγώ που σου γράφω αυτό το άρθρο πρέπει να ξέρεις ότι δεν σε ψήφισα στις περασμένες βουλευτικές ,είμαι δεξιός πάππων προς πάππων 
  • Αλλά να ξέρεις ένα πράγμα ρε Τσίπρα μπροστά στην ΕΛΛΑΔΑ δεν υπάρχουν κόμματα υπάρχει μόνο ΕΛΛΑΔΑ .Βλέπω ότι κάνεις θυσίες σωστές μην τις εγκαταλείψεις ,συνέχισε θα σε πολεμήσουν χοντρά μην το βάλεις κάτω ΠΡΟΧΩΡΑ 
  •                                                                  ΦΙΛΙΚΑ
  •                                            ΛΟΓΙΩΤΑΤΟΣ Ι ΠΑΣΧΑΛΗΣ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | 100 Web Hosting