Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!


Η μεγάλη καλοκαιρινή αθλιότητα έχει και ... τηλεοπτικό σποτ!

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2012, 00:12
Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
e-mail: prevejhon@yahoo.gr

Όλοι ξέρουμε ότι διαχρονικά οι κυβερνώντες τις νομοθετικές και κοινοβουλευτικές τους "μαιμουδιές" τις έκαναν εν μέσω θέρους όπου ο λαός συνήθως βρίσκεται σε κατάσταση χαλάρωσης έως και ύπνωσης λόγω των καλοκαιρινών του διακοπών.
Λειτουργώντας με την ψυχολογία και την νοοτροπία των κοινών κλεπτών που ...
εκμεταλλεύονται την απουσία των καλοκαιρινών αδειούχων και μπουκάρουν στα σπίτια τους ξαφρίζοντας τα πάντα έτσι και αυτοί φέρνουν στα θερινά τμήματα της Βουλής απίθανες τροπολογίες αλλά και κατάπτυστες υπουργικές αποφάσεις που πολλές φορές αναδύουν την μπόχα της συναλλαγής και της εξυπηρέτησης των χορηγών και των φίλων τους!
Είμαι σίγουρος ότι καθένας από εμάς που παρακολουθεί στοιχειωδώς όλα αυτά τα χρόνια τα καλοκαιρινά κοινοβουλευτικά δρώμενα είναι γνώστης πολλών τέτοιων ενεργειών οι οποίες φυσικά δεν λείπουν και από την φετινή καλοκαιρινή περίοδο της οποίας τον απολογισμό θα ολοκληρώσουμε με στοιχεία τον ερχόμενο μήνα.
Όμως δεν μπορώ να μην αναφέρω την κορυφαία για εμένα μέχρι τώρα αθλιότητα που διέπραξε η εγχώρια τρόικα των Σαμαροβενιζελοκουβέληδων και η οποία έχει να κάνει με την αλλαγή του αριθμού κλίσης (της πλειονότητας των ασφαλισμένων) για κάποιο ιατρικό ραντεβού.
Μάλιστα έχουν το θράσος και τις τελευταίες ημέρες την διαφημίζουν συνεχώς με ένα καλοφτιαγμένο τηλεοπτικό σποτ στο οποίο όμως δεν αναφέρουν την χρέωση φωνητικά αλλά την γράφουν με ψιλά γράμματα! Μια χρέωση η οποία από 0.10 λεπτά χρέωση στο παλιό 184 εκτοξεύτηκε στο 1.10 €!!!
Ξέρουμε και έχουμε βιώσει όλοι τα πόσα τηλεφωνήματα χρειάζονται για να κλείσουμε ένα ιατρικό ραντεβού (το οποίο μάλιστα θα είναι μετά από πολύ καιρό) οπότε καταλαβαίνετε τα πόσα χρήματα θα εισπράττουν αυτοί οι λήσταρχοι (μέσω των εταιριών των φίλων τους που πήραν την δουλειά) από τους ήδη εξαθλιωμένους συνταξιούχους και όχι μόνο.
Λαμόγια, αλήτες και κλέφτες σε πλήρη συγχρονισμό απλώνουν το μακρύ τους χέρι
στο πολυτιμότερο και σημαντικότερο ενός λαού δηλ. στην Υγεία του…. Αίσχος!!! 

ΠΗΓΗ : ΖΟUGKLA . GR 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | 100 Web Hosting