Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΣΟΙΜΠΛΕ

Αξιότιμε κ. Σόιμπλε
Εξακολουθείτε να τηρείτε μια στάση καθαρής αλλά και παράλογης αδιαλλαξίας ,όσον  αφορά το  Ελληνικό      ζήτημα στην Ευρώπη.
Φυσικά η στάση σας αυτή , από κάπου πηγάζει.
Ας εξετάσουμε τώρα πιθανές αιτίες που πηγάζει αυτή η αδιαλλαξία σας <παράλογη φυσικά>

Ας υποθέσουμε λοιπόν, ότι πριν μια 10 ετία, ξεκίνησε όχι το σχέδιο καταστροφή της Ελλάδος ,αλλά η ισοπέδωση της Ελληνικής οικονομίας προκειμένου να υποθηκευτούν αλλά και να αξιοποιηθούν όλοι οι ορυκτοί πλούτη της Ελλάδος,από άτομα που ανήκουν στην Ευρωπαϊκή ένωση αλλά και από Αμερικάνικες  εταιρίες,που φυσικά πίσω από όλους αυτούς  κρύβονταν ποιοι άλλοι εκτός από τους <Γερμανοεβραίους  ROTHCHILD>.
Φυσικά οι πάγιοι βοηθοί σας των <bonus and skalp><λέσχη bilderbeng> και ο πάγιος εχθρός των Ελλήνων <XENRI KISSINGER>, είχατε αποφασίσει την πλήρη οικονομική καταστροφή των Ελλήνων,αλλά και την υποδούλωση αυτών χωρίς πόλεμο.
Αφού λοιπόν φτάσατε με επιτυχία την Ελλάδα στο σημείο που θέλατε. και σε αυτό το σημείο θέλω να τονίσω μια μεγάλη παράλειψή μου για εσάς και την  κυρ.Μέρκελ.< και ζητώ συγνώμη. για αυτό >είναι η αναβίωση του <4ου RAIX> , που υπηρετείτε εσείς και τα περισσότερα μέλη του κυβερνώντος γερμανικού κόμματο σας .Παρόλα αυτά επανέρχομαι  στην έντεχνη πτώχευση που φέρατε στην Ελλάδα και όχι μόνο για τον ορυκτό πλούτο της αλλά περισσότερο για την παγκοσμιοποίηση που σαφέστατα υπηρετείται . προκειμένου να υπάρχει ο πλανητάρχης που εσείς και κάποιοι άλλοι όμοιοί σας θέλετε.
Ξέρατε ότι ο Ελληνικός λαός είναι ατίθασος και δεν υποτάσσεται,ξέρατε όμως ότι έχει και πουλημένους πολιτικούς που εσείς έντεχνα υποστηρίξατε .
Σήμερα βλέπετε ότι το σχέδιο σας ωχριά ,και ότι έχετε ένα όχι από τον Ελληνικό λαό ,το οποίο< όχι> δεν είναι για την Ευρώπη και το ευρό αλλά είναι όχι σε εσάς κ Σοιμπλε, και σε αυτούς που υπηρετείτε ,πού θέλουν τους Έλληνες πιο φτωχούς και από τις χώρες του τρίτου κόσμου.
Η αποτυχία σας στο ζήτημα της Ελλάδος είναι παταγώδης. Τ μόνο που σας μένει τώρα είναι; α)Να δηλώσετε παραίτηση από το αξίωμα σας    η
β) Να βάλετε τα καλά σας παιδιά τους <ΤΟΥΡΚΟΥΣ> , να επιτεθούν στην ΕΛΛΆΔΑ,  ώστε ότι δεν μπορέσατε να καταφέρετε με την πολιτική σας να το καταφέρετε με πόλεμο
Όπως και να έχει το θέμα, εδώ στην Ελλάδα υπάρχουν 11000000 εκατομμύρια Έλληνες και σας περιμένουμε εσάς και τα παιχνίδια σας
                                                                        ΦΙΛΙΚΑ
                                                   ΛΟΓΙΩΤΑΤΟΣ Ι ΠΑΣΧΑΛΗΣ

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

ΤΣΙΠΡΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ;


  • Λοιπόν  αξιότιμε κύριε πρωθυπουργέ  :
  • Α)από  δευτέρα  6/7/2015 τι πρέπει να κάνετε, πρώτο και κυριότερο να δώσετε στον υπουργό εθνικής αμύνης το δικαίωμα, του να σηκώνει τα αεροσκάφη του ώστε οι Τούρκοι να μην τολμούν να επιβουλεύονται τον εθνικό εναέριο χώρο μας . ΄Το ίδιο ισχύει και για το ναυτικό μας .πρέπει επίσης να ενεργοποιήσετε την στρατιά της Λάρισας αλλά και τους ss300  της Κρήτης .Δηλαδή την προάσπιση της εδαφικής ακεραιότητας της Ελλάδος μας. Μέσα σε αυτό το πρόγραμμα πρέπει να κατοχυρώσετε και την <ΑΟΖ> της Μεσογείου αλλά και του ΙΟΝΊΟΥ  ώστε να δώσετε το ηχηρό μήνυμα ότι εσείς δεν πουλιέστε αλλά σέβεστε την εντολή του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ λαού που δεν θέλει το ξεπούλημα της Ελλάδος ,αλλά την πλήρη ακεραιότητα των συνόρων μας αλλά και την εκμετάλλευση όλων των ορυκτών πλούτων της χώρας μας από μας για μας  .
  • Β)Οι συνταξιούχοι μας πρέπει να είναι σίγουροι ότι τα λεφτά τους θα μπαίνουν κάθε μήνα και δεν θα έχουν κάτι να φοβηθούν, το ίδιο ισχύει και για τούς δημόσιους υπαλλήλους.
  • Γ)Ιδιωτικός τομέας η ζωή της Ελλάδος, θέλουν δάνεια για να ορθοποδήσουν αυτοί θα ρίξουν το χρήμα στην αγορά να κινηθεί το εμπόριο ,θα τους χρηματοδοτήσετε με τα χρήματα της <ΕΟΚ> αλλά όχι μέσω τραπέζης τα δάνεια αυτά ,αλλά μέσω του δημοσίου .Έτσι θα δώσετε την απάντηση στους τραπεζίτες που ρουφούν το αίμα του Ελληνικού λαού,και πού έχουν πάρει μέσα σε μια 5ετία πάνω από 250 δις για ανακεφαλαιοποίηση δηλαδή σχεδόν το 85% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΙΣΧΎΣΕΤΕ ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΙΝΗΣΕΙ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ.Μην ξεχνάμε ότι τα χρήματα που έδωσε η ευρωπαϊκή τράπεζα για να ξοφλήσουν τα δάνεια τους οι Έλληνες πολίτες έγιναν ανακεφαλαιοποίηση στις τράπεζες,δηλαδή καθαρή κλοπή του Έλληνα φορολογούμενου πολίτη.Και εδώ θέλω να πω ότι κανένας Έλληνας πολίτης δεν χρωστά σε τράπεζες.
  • Γ)Καταλαβαίνω ότι όλα αυτά είναι κάτι παραπάνω από δύσκολα όμως μην φοβάσαι πρωθυπουργέ μου έχεις στην πλάτη σου 11.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ που θα δώσουν ακόμα και την Ζωή τους για την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
  • Και κάτι άλλο ακόμα εγώ που σου γράφω αυτό το άρθρο πρέπει να ξέρεις ότι δεν σε ψήφισα στις περασμένες βουλευτικές ,είμαι δεξιός πάππων προς πάππων 
  • Αλλά να ξέρεις ένα πράγμα ρε Τσίπρα μπροστά στην ΕΛΛΑΔΑ δεν υπάρχουν κόμματα υπάρχει μόνο ΕΛΛΑΔΑ .Βλέπω ότι κάνεις θυσίες σωστές μην τις εγκαταλείψεις ,συνέχισε θα σε πολεμήσουν χοντρά μην το βάλεις κάτω ΠΡΟΧΩΡΑ 
  •                                                                  ΦΙΛΙΚΑ
  •                                            ΛΟΓΙΩΤΑΤΟΣ Ι ΠΑΣΧΑΛΗΣ

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

ΟΙ ROTHCHILD ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥΣ


  • Λοιπόν σήμερα θα προσπαθήσω να αναπτύξω το δημοψήφισμα των Ελλήνων βάσει ,μιας άλλης προοπτικής,που πιστεύω ότι πραγματικά μπορεί να υφίσταται.
  • Ας πάρουμε την πιο πλούσια οικογένεια που κατάγεται από την εβραϊκή φυλή του <Δαν>,και το όνομα αυτών  <Rothchild>.
  • Μια οικογένεια που διοικεί όλες τις τράπεζες του κόσμου πλην  μερικών < μάλλον 2 η 3 > .
  • Αυτή λοιπόν η οικογένεια , κατάστρεψε τον τσάρο της Ρωσίας, γιατί;Επειδή δεν συμφώνησε να γίνει η ενωμένη Ευρώπη κατά το έτος 1817.Δεν θέλω να αναφέρω περισσότερα επ αυτού του ζητήματος διότι έχω γράψει άρθρα σε αυτήν την εφημερίδα <οικογένεια ROTHCHILD NO 1&2 >.
  • Όπου μπορείτε να τα διαβάσετε και να δείτε γιατί βγήκε ο κομμουνισμός σε αυτόν τον πλανήτη .Πάντως σίγουρα δεν βγήκε από τον <Marj τον lennin και όλους τους άλλους προλετάριους, αλλά από διευθυντή ;των επιχειρήσεων των Rothchild>.Μόνο και μόνο για να καταστρέψει τον τσάρο επειδή δέν υπόγραψε στην συνθήκη της τότε ενωμένης Ευρώπης ,με αποτέλεσμα οι <Rothchild >,να μην μπορούν να βγάλουν τον γόνο τους αρχηγό της Ευρώπης.Έτσι λοιπόν ορκίστηκαν αιώνια εκδίκηση στον τσάρο της Ρωσίας 'οπου και κατέστρεψαν αυτόν μετά περίπου από 90 χρόνια ,με κύριο στόχο τους, τους χριστιανούς,γιατί έτσι συνέφερε την εβραϊκή κοινότητα της τότε Ευρώπης ,όπως και τα παρακλάδια τους <`ILYMINATI>.
  • Ας αφήσουμε όμως τα ιστορικά δεδομένα και ας γυρίσουμε πίσω στις μέρες μας .
  • Ας κοιτάξουμε τους μεγάλους απατεώνες της Ελλάδος
  • Οι μεγαλύτερες αματορουφίχτρες της Ελλάδας είναι οι ΤΡΆΠΕΖΕΣ τα χρήματα τα οποία έχουμε χρεωθεί σήμερα τα 350 δις ευρώ πήγαν στις τράπεζες,τα περισσότερα από αυτά τα χρήματα έγιναν ανακεφαλαίωση των τραπεζών της Ελλάδος ,ακόμα και τα χρήματα που έδωσε η Ευρώπη περίπου στα 2,5 δις για να ξεχρεώσουν οι Έλληνες πολίτες τα δάνεια που έχουν πάρει από τις τράπεζες ,δεν τα μοίρασαν ,όπως ήταν η κοινοτική οδηγία στους Έλληνες πολίτες για να ξεχρεώσουν τα δάνεια αλλά αντίθετα τα πήραν οι τράπεζες και τα έκαναν ανακεφαλαιοποίηση   ,και δεν έδωσαν  μια δραχμή στον Ελληνικό λαό,αλλά αντιθέτως τον έπνιξαν στους τόκους παραβιάζοντας ξεκάθαρη ευρωπαϊκή εντολή και όμως κανένας δεν μίλησε .
  • ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ .
  • Κάποιος φυσικά κρύβετε πίσω από όλα αυτά .
  • Ποιος άλλος από την οικογένεια <ROTHCHILD> αφού σε αυτήν ανήκουν οι τράπεζες της Ελλάδος οι οποίοι τις διοικούν από το περίπου από το 1835 όπου με δικά τους κεφάλαια φτιάχτηκε η εθνική τράπεζα αλλά και η τράπεζα της ανατολής όπου για την δεύτερη και προκειμένου να πέσει ο χρυσός της Ελλάδας στους ίδιους έβαλαν τους Τούρκους και τους χαζαρομογγόλους να σφάξουν τους Έλληνες και όπως καταλαβαίνετε επήλθε η μικρασιατική καταστροφή.
  • Στις μέρες δε και επειδή ξέρουν ότι οι Έλληνες είναι πάρα πολύ πλούσια χώρα σε όλους τους τομείς ,αλλά και εμπόδιο στην παγκοσμιότητα <οπότε θα τα βρουν πάλι δύσκολα στο να βάλουν τον γόνο τους να διοικήσει τον πλανήτη > αποφάσισαν να υποδουλώσουν τον Έλληνα χτυπώντας οικονομικά . 
  • Ο Σοιμπλε η Μερκελ, ΚΑΙ ΤΟ <ΔΝΤ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ  ΤΩΝ ROTHCHILD.
  • Αυτή τι στιγμή καλούμαστε να πούμε ένα ναι η ένα όχι  ,και μας έχουν φοβίσει ότι εάν πούμε όχι θα φύγουμε από την Ευρώπη και θα πεινάσουμε και θα γυρίσουμε στην δραχμή.
  • Ενώ αν ψηφίσουμε ναι θα γίνουν όλα ρόδινα με σύνταξη των 300 ευρό και βασικό μισθό , και δράκος του παραμυθιού δεν θα μας φάει αλλά θα μας φάει η πείνα και το ΔΝΤ ΚΑΙ OI ROTHCHILD.
  • Αν και είμαι δεξιός πάππων προς πάππων σας λέω το εξής σαν Έλληνας θα ψηφίσω ΟΧΙ .
  • Και μην φοβάστε τα λαμόγια της παγκόσμιας κυριαρχίας δεν αφήνουν τηνΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΕΥΡΟ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ  ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ
  • ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ  ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ
  •                                                                   ΦΙΛΙΚΑ 
  •                                                      ΛΟΓΙΩΤΑΤΟΣ Ι ΠΑΣΧΑΛΗΣ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | 100 Web Hosting