Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΣΟΙΜΠΛΕ

Αξιότιμε κ. Σόιμπλε
Εξακολουθείτε να τηρείτε μια στάση καθαρής αλλά και παράλογης αδιαλλαξίας ,όσον  αφορά το  Ελληνικό      ζήτημα στην Ευρώπη.
Φυσικά η στάση σας αυτή , από κάπου πηγάζει.
Ας εξετάσουμε τώρα πιθανές αιτίες που πηγάζει αυτή η αδιαλλαξία σας <παράλογη φυσικά>

Ας υποθέσουμε λοιπόν, ότι πριν μια 10 ετία, ξεκίνησε όχι το σχέδιο καταστροφή της Ελλάδος ,αλλά η ισοπέδωση της Ελληνικής οικονομίας προκειμένου να υποθηκευτούν αλλά και να αξιοποιηθούν όλοι οι ορυκτοί πλούτη της Ελλάδος,από άτομα που ανήκουν στην Ευρωπαϊκή ένωση αλλά και από Αμερικάνικες  εταιρίες,που φυσικά πίσω από όλους αυτούς  κρύβονταν ποιοι άλλοι εκτός από τους <Γερμανοεβραίους  ROTHCHILD>.
Φυσικά οι πάγιοι βοηθοί σας των <bonus and skalp><λέσχη bilderbeng> και ο πάγιος εχθρός των Ελλήνων <XENRI KISSINGER>, είχατε αποφασίσει την πλήρη οικονομική καταστροφή των Ελλήνων,αλλά και την υποδούλωση αυτών χωρίς πόλεμο.
Αφού λοιπόν φτάσατε με επιτυχία την Ελλάδα στο σημείο που θέλατε. και σε αυτό το σημείο θέλω να τονίσω μια μεγάλη παράλειψή μου για εσάς και την  κυρ.Μέρκελ.< και ζητώ συγνώμη. για αυτό >είναι η αναβίωση του <4ου RAIX> , που υπηρετείτε εσείς και τα περισσότερα μέλη του κυβερνώντος γερμανικού κόμματο σας .Παρόλα αυτά επανέρχομαι  στην έντεχνη πτώχευση που φέρατε στην Ελλάδα και όχι μόνο για τον ορυκτό πλούτο της αλλά περισσότερο για την παγκοσμιοποίηση που σαφέστατα υπηρετείται . προκειμένου να υπάρχει ο πλανητάρχης που εσείς και κάποιοι άλλοι όμοιοί σας θέλετε.
Ξέρατε ότι ο Ελληνικός λαός είναι ατίθασος και δεν υποτάσσεται,ξέρατε όμως ότι έχει και πουλημένους πολιτικούς που εσείς έντεχνα υποστηρίξατε .
Σήμερα βλέπετε ότι το σχέδιο σας ωχριά ,και ότι έχετε ένα όχι από τον Ελληνικό λαό ,το οποίο< όχι> δεν είναι για την Ευρώπη και το ευρό αλλά είναι όχι σε εσάς κ Σοιμπλε, και σε αυτούς που υπηρετείτε ,πού θέλουν τους Έλληνες πιο φτωχούς και από τις χώρες του τρίτου κόσμου.
Η αποτυχία σας στο ζήτημα της Ελλάδος είναι παταγώδης. Τ μόνο που σας μένει τώρα είναι; α)Να δηλώσετε παραίτηση από το αξίωμα σας    η
β) Να βάλετε τα καλά σας παιδιά τους <ΤΟΥΡΚΟΥΣ> , να επιτεθούν στην ΕΛΛΆΔΑ,  ώστε ότι δεν μπορέσατε να καταφέρετε με την πολιτική σας να το καταφέρετε με πόλεμο
Όπως και να έχει το θέμα, εδώ στην Ελλάδα υπάρχουν 11000000 εκατομμύρια Έλληνες και σας περιμένουμε εσάς και τα παιχνίδια σας
                                                                        ΦΙΛΙΚΑ
                                                   ΛΟΓΙΩΤΑΤΟΣ Ι ΠΑΣΧΑΛΗΣ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | 100 Web Hosting