Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

ΦΙΕΣΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ

 

  •  Την παρασκευή που μας πέρασε 27/6/2014 οι Έλληνες οικολόγοι είχαν την τιμητική τους βραδιά.Μια βραδιά γλεντιού ξενιασιάς,και ξεφαντώματος.
  • Άνθρωποι λοιπόν κάθε ηλικίας ανεξαρτήτου πολιτικών και θρησκευτικών πιστεύω ,ενωμένοι όλοι από την ιδέα της οικολογίας ,έδωσαν την παρουσία τους, με εγκαρδιότητα και πολύ μεγάλη χαρά .
  •  Στο κέντρο διασκέδασης <ΟΙ ΜΟΎΣΕΣ> , < με ένα εισιτήριο 14 ευρό> οι Έλληνες οικολόγοι έδειξαν τα χορευτικά τους προσόντα.
  • Νοστιμότατα μεζεδάκια ,χωριάτικες σαλάτες,μπριζόλες στα κάρβουνα ,και κοτόπουλα στα κάρβουνα,άφθονο κρασί και μπύρες, ήταν το μενού ,και το <τσακίρ κέφι> φυσικά ,δεν άργησε να ανάψει  
    • Η πρώτη που ξεκίνησε τον χορό ήταν η γραμματέας του συλλόγου κυρία Πάυλου Παναγιώτα, και όπως καταλαβαίνετε τα χειροκροτήματα άναψαν περισσότερο το κέφι, με αποτέλεσμα σχεδόν όλοι ,να <ρίξουν >τις ζεμπεκιές τους και τα τσιφτετέλια τους.
  • Στην φωτο. με το κόκκινο μπλουζάκι ο επιχειρηματίας κος Μπενέτας Δημήτρης
      στην μέση εγώ, και με το μπλε πουκάμισο ο πρόεδρος των Ελλήνων οικολόγων κος Φραγκιαδάκης Γεώργιος.








  • Στην φωτο εγώ εν τη τελέσει του δημοσιογραφικού έργου,<ΘΈΛΕΙ ΘΥΣΊΕΣ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΊΑ>τα παλαμάκια είναι από την γραμματέα του συλλόγου κας Πάυλου Παναγιώτας  .
        
Οι Έλληνες οικολόγοι εκτός από τις χορευτικές βραδιές οργανώνουν και εκδρομές σε όλη την Ελλάδα μας.Εκτός από τα  οικολογικά προβλήματα, τα οποία είναι και το αντικείμενο τους ασχολούνται και με τα ιστορικά αλλά και αρχαία μνημεία της χώρας μας.Στα γραφεία τους που εδρεύουν στην ΑΙΌΛΟΥ 102 πραγματοποιούν ομιλίες σε τακτά χρονικά διαστήματα, για περιβαντολογικά θέματα αλλά και ομιλίες για την αρχαία Ελλάδα.

Επόμενη δραστηριότητα του συλλόγου είναι Κυριακή 6/7/2014 στην περιοχή <Αμφιάριο>,με περιήγηση στην μονή <Ευαγγελισμός της Θεοτόκου>και κατόπιν  στην παραλία των Αγίων Αποστόλων στον Κάλαμο ,για φαγητό και μπάνιο.Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να επικοινωνήσετε στο  6975425546 με την γραμματεία του συλλόγου. Η  εκδρομή θα ξεκινήσει από την οδό πανεπιστημίου  μπροστά στο θέατρο <REX>  ώρα συγκέντρωσης 7: 45.

  • ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΉΡΙΟΥ <12> ΕΥΡΌ  ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ . ΌΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΈΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΌΓΟΥ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΊΑ  

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

ΠΟΥΤΙΝ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΣΟΥ

Το πρόβλημα που ξεκίνησε με την προσάρτηση της Κριμαίας στην Ρωσία, πλέον σήμερα έχει πάρει επικές διαστάσεις.Οι Ρωσόφωνοι  της Ουκρανίας ζητούν την ένωση τους με την Ρωσία και αυτοί δεν είναι λίγοι, ανέρχονται περίπου σε 3 εκατομμύρια πληθυσμού < η πληροφορία αυτή δεν είναι επιβεβαιωμένη >. Εκείνο όμως που έχει σημασία είναι το εξής: Οι κινήσεις που έγιναν από πλευράς Κιέβου δέν 'ηταν οι πρέπουσες ,δηλ: ο πρωθυπουργός της Ουκρανίας θεώρησε καλό να χρησιμοποιήσει φασιστικό τρόπο προκειμένου να αντιμετωπίσει τα προβλήματα τα οποία προέκυψαν από την ένωση της Κριμαίας με την Ρωσία ,έτσι άρχισαν φασιστικές ενέργειες εναντίων των Ρωσόφωνον πολιτών, και φυσικά το Κίεβο απέκτησε ξαφνικά και την βοήθεια του <ΝΑΤΟ>  , αποτέλεσμα αυτών ήταν να ξεσηκωθούν οι τελευταίοι,και να ξεκινήσει ένας πόλεμος άνευ προηγουμένου σε πάρα πολλές πόλεις της Ουκρανίας .
Το θέμα είναι πως όλα αυτά πήραν τόσο τρομερές διαστάσεις που ίσως από αυτή την ανάφλεξη να περιμένουμε μια γενίκευση πολέμου που μπορεί να εμπλακούν : η Αμερική όπως έχει είδη εμπλακεί με μισθοφόρους αρχικά < πάγια τακτική  Αμερικανών > και μετά το <ΝΑΤΟ > που επίσης είναι ήδει μπλεγμένο. Κατά αυτόν τον τρόπο υπάρχει περίπτωση να  γενικευτεί ο πόλεμος και να υπάρξει μια παγκόσμια σύρραξη με γήπεδο την Ευρώπη. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι οι κινήσεις αυτές του Κιέβου προέρχονται καθαρά από μυστικές υπηρεσίες των Αμερικανών αλλά και των Ευρωπαίων ,που σίγουρα θέλουν τον πλήρη έλεγχο της Ευρώπης, αλλά και τον περιορισμό της Ρωσίας, η αν θέλετε καλύτερα τον πλήρη έλεγχο της Ευρώπης και της Ρωσίας ,προκειμένου να υπάρξει η παγκοσμιοποίηση ,έτσι όπως ίσως να θέλουν οι μασόνοι, και τα Ισραηλιτικά λόμπι, ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΎΝ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΣΉΜΕΡΑ .
Όμως κάποιον δεν υπολόγισαν καλά, και αυτός ο κάποιος λέγετε  ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΠΟΥΤΙΝ.
 Ο Πουτιν απέδειξε ότι είναι ο Ρώσος πρόεδρος που διαθέτει την πλήρη λογική αλλά και τις ένοπλες δυνάμεις προκειμένου να αντεπεξέλθει στο συγκεκριμένο θέμα.

  • Προσπάθησαν να τον χτυπήσουν με όλα τα πολιτικά μέσα και είδαν ότι απέτυχαν ,προσπάθησαν να βάλουν μεταλλαγμένα τρόφιμα στην Ρωσία και το απέκρουσε πολύ έντεχνα ,βγάζοντας ακόμα και νόμο για 15 έτη κάθειρξη για όποιον εμπορεύεται μεταλλαγμένα τρόφιμα.Δεν τον κάλεσαν στο γεύμα των <g7> και τους ευχήθηκε καλή όρεξη .Προσπαθούν  μέσω της Βουλγαρίας να του αποκόψουν την παροχή φυσικού αερίου προς την Ευρώπη, αλλά και εδώ δεν θα τα καταφέρουν ,είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα αποτύχουν .Παρ' όλα αυτά έφτασε η ώρα να αποστείλει στρατεύματα ο Πούτιν στην Ουκρανία
  •  
  • .Ίσως αυτό να είναι όχι η αρχή του τέλους αλλά η αρχή ενός πολέμου που θα θρηνήσει ο πλανήτης αυτός μερικά εκατομμύρια θύματα .Παρά το ότι οι Αμερικανοί από την αρχή αυτής της κρίσης φρόντισαν να εξοπλίσουν όλες σχεδόν της χώρες του <ΝΑΤΟ> στέλνοντας στρατεύματα και αεροπλάνα αλλά και πλοία ,βλέπουν ότι η στρατιωτική υπεροχή της Ρωσίας είναι τέτοια που πραγματικά πολύ δύσκολα θα μπορέσουν να αντεπεξέλθουν σε μια πολεμική αναμέτρηση.

Φυσικά είναι πολύ έξυπνη η κίνηση που έκαναν Κινέζοι και Ρώσοι και έφτιαξαν ένα είδος <ΝΑΤΟ ΡΩΣΟ-ΚΙΝΕΖΙΚΟ> έτσι  αύξησαν τις στρατιωτικές δυνάμεις τους οι δύο χώρες στο μέγιστο δυνατό.
πράγμα που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τις δυνάμεις του <ΝΑΤΟ>.
Όλα αυτά λοιπόν συνθέτουν το σκηνικό ενός επερχόμενου πολέμου στην Ευρώπη όπου τα αποτελέσματα δεν θα είναι και τόσο ευχάριστα για τους Ευρωπαίους πολίτες.Και στην προκειμένη περίπτωση πιστεύω ότι οι δυνάμεις της νατιοατλαντικής συμμαχίας σίγουρα δεν θα είναι οι δυνάμεις που έχουν δίκιο και πολεμούν για την ελευθερία του κόσμου  ,αλλά θα είναι οι δυνάμεις που πολεμούν για την παγκοσμιοποίηση για την ένωση των θρησκειών για το τσιπάρισμα των πολιτών όλου του  πλανήτη και φυσικά για την κυριαρχία του αντίχριστου η αλλιώς του παγκόσμιου ηγέτη <πλανητάρχη >που θα διοικεί τον κόσμο όλο .Πολλές φορές αναρωτιέμαι μήπως πίσω από όλα αυτά βρίσκετε το ΙΣΡΑΗΛ;
Τα συμπεράσματα όπως πάντοτε δικά σας
                                                                                 φιλικά
                                                           ΛΟΓΙΩΤΑΤΟΣ Ι ΠΑΣΧΑΛΗΣ    

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΤΣΙΠΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

                       ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΠΑΣ
 ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ  ΔΙΕΘΝΩΝ                    ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ  ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ

  • Αγαπητοί φίλοι και φίλες στο σημερινό <ρεπορτάζ> ,θα παρακολουθήσετε  μια συνέντευξη  με πολύ μεγάλη σημασία ,ειδικά για όσους από εσάς  ,είσαστε δανειολήπτες από κάποια Ελληνική τράπεζα.
  •  Υπάρχει παρανομία από πλευράς  Ελληνικών τραπεζών απέναντι στους δανειολήπτες  ;
  • Και αν ναι ποια είναι;
  • Είναι νόμιμες οι εισπρακτικές εταιρείες ; Η όχι;
  • Ποιοι οι λόγοι που οι Ελληνικές Τράπεζες έφυγαν από τα διεθνή χρηματιστήρια ;
  • Για ποίο λόγο μειώθηκαν οι τιμές των μετοχών των  τραπεζών ;
  • Για όλα αυτά θα ενημερωθείτε από τα δύο βίντεο που ακολουθούν  


  • ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ 
  • ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ.
Αγαπητοί φίλοι και φίλες ,όπως πάντοτε τα συμπεράσματα δικά σας
ΦΙΛΙΚΑ
ΛΟΓΙΩΤΑΤΟΣ Ι ΠΑΣΧΑΛΗΣ  

Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

ΤΟ ΚΥΡΗΓΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΤΗΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ

ΤΟ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟ ΩΜΕΓΑ ΤΗΣ  ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ.
                                                                                     ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΙΚΙΟΝ ΤΗΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ        

  • «Παράδοξα σήμερον, είδον τα έθνη πάντα εν πόλι Δαυίδ, ότε το Πνεύμα κατήλθε εν πυρήνες γλώσσαις»
  • .Αγαπητοί μου συμπανηγυριστές,
  • Κυριακή της Πεντηκοστής σήμερα και η Ορθόδοξος Εκκλησία μας - η Μία, Αγία, Καθολική και Αποστολική - με πορφύρα και βύσσο στολισμένη γιορτάζει τα γενέθλιά της.
  • Κυριακή της Πεντηκοστής σήμερα και η Ορθόδοξος Εκκλησία μας - η Μία, Αγία, Καθολική και Αποστολική - με πορφύρα και βύσσο στολισμένη γιορτάζει τα γενέθλιά της.
  • Διήλθαν σαράντα ημέρες από την εκ νεκρών Ανάσταση του Θείου Λυτρωτού - και δέκα από την στους Ουρανούς θεία και θριαμβευτική Αυτού Ανάληψη - και να σήμερα εκπληρώνονται οι αψευδείς λόγοι Του προς τους Μαθητές Του: «Ιωάννης μεν εβάπτισεν ύδατι, υμείς δε βαπτισθήσεσθε εν πνεύματι Αγίω ου πολλάς ταύτας ημέρας».
  • Σήμερα «τα πάντα πεπληρήρωται φωτός» και η επαγγελία αύτη ξεπληρώθηκε, όπως ιστορεί ο θεηγόρος Ευαγγελιστής Λουκάς στο βιβλίο των Πράξεων των Αποστόλων. «Ω θαύμα εξαίσιο, ώ θαύμα Σωτήριο, το Πνεύμα το Άγιο, Φως και ζωή και ζώσα πηγή νοερά», φωτίζει και αγιάζει τους μαθητές του Κυρίου Ιησού.
  • Η κάθοδος του Αγίου Πνεύματος «εν πύρινες γλώσσαις», όχι μόνο φωτίζει και αγιάζει του Μαθητές του Κυρίου, αλλά συγχρόνως εκπλήττει όλους τους εν Ιερουσαλήμ συγκεντρωμένους, Ιουδαίους και Εθνικούς, δια την μεγάλη εορτή των Ιουδαίων και ο υμνωδός της Εκκλησίας μας ψάλλει: «παράδοξα σήμερον, είδον τα έθνη εν πόλι Δαυίδ, ότε το Πνεύμα κατήλθεν το Άγιον εν πύρινες γλώσσαις».
  • Αγία Τριάδα
  • Το Άγιο Πνεύμα - πηγή αγαθότητας, «δι ού πατήρ γνωρίζεται και Υιός δοξάζεται και παρά πάντων γινώσκεται, μία δύναμις, μία, σύνταξις, μία προσκύνησις της Αγίας Τριάδος» - λαλεί, ενεργεί, διαιρεί τα θεία χαρίσματα και οι απλοί και αγράμματοι ψαράδες της Γαλιλαίας γίνονται οι διαπρύσιοι κήρυκες της αληθείας.
  • Οι άλλοτε φοβισμένοι μαθητές του Κυρίου με θάρρος και δύναμη πολλή αντικρίζουν το μέγα γεγονός, ενώ στον εσωτερικό τους κόσμο ακούγεται η μεγάλη φωνή του Προφήτου της Ερήμου, του Ιωάννη του Προδρόμου, που τους έλεγε: «εγώ σας βαπτίζω με νερό, δείγμα μετανοίας. Εκείνος πού έρχεται οπίσω από εμένα θα σας βαπτίσει με Πνεύμα Αγιο, που θα είναι δια σας σωτηρία».
  • Και πράγματι, σήμερα αλλάζει ο εσωτερικός κόσμος των απλών μαθητών, γίνονται εν έργοις και λόγοις οι θεοκήρυκες Απόστολοι και μεταλαμπαδεύουν εκείνο το φως της βίαιας πνοής σε φως σωτήριο δια την ανθρωπότητα, «τοις καθημένοις εν χώρα και σκιά θανάτου φως ανέτειλεν αυτοίς»
  • Πεντηκοστή
  • Φως σωτήριο περιέβαλε την ώρα εκείνη και τους εκεί ευρισκομένους δια την εορτή των Ιουδαίων: «Πάρθοι και Μήδοι, Ελαμίται και οι κατοικούν τες την Μεσοποταμίαν, Ιουδαίαν τε και Καπαδοκία, Πόντο και την Ασίαν, Φρυγία τε και Παμφυλίαν, Αίγυπτον και τα μέρη της Λιβύης της κατά Κυρήνην, και οι επιδημούντες Ρωμαίοι, Ιουδαίοι τε και προσήλυτοι, Κρήτες και Άραβες άκουσαν στις ιδίες γλώσσες τους, τις ιδίες διαλέκτους τους τα θεία μεγαλεία, και απορούσαν λέγοντες, «τι άραγε είναι αυτό το γεγονός».
  • Βεβαίως, ορισμένοι από τους συγκεντρωθέντες θέλησαν να ειρωνευτούν τους μαθητές του Κυρίου και να ειπούν «ότι γλεύκους μεμεστωμένοι εισί».
  • Τότε ο Απόστολος Πέτρος γεμάτος από ιερό ζήλο και φωτιζόμενος από την χάρη του Αγίου Πνεύματος, αφού στάθηκε στο μέσον των Αποστόλων, ύψωσε την φωνή του και εξήγησε ότι όλα αυτά τα γεγονότα έγιναν με την χάρη και την δύναμη του Αγίου Πνεύματος, το οποίο Άγιο Πνεύμα έστειλε ο Αναστημένος Ιησούς, μετά την θείαν Ανάληψή Του, από τους Ουρανούς.

  • Το κήρυγμα εκείνο του Αποστόλου Πέτρου ήταν κήρυγμα εκρηκτικό, ήταν σάλπισμα εγερτήριο στο φως μιάς καινούργιας ζωής, μιάς ζωής φωτός, χαράς και ευλογίας.
  • Το Αγιο Πνεύμα την ημέρα της Πεντηκοστής εσκήνωσε, άπαξ δια παντός, στην Εκκλησία του Αναστάντος Κυρίου, δια να την καθ αγιάσει και να την αναδείξει πηγή σωτηρίας στους πιστεύοντας. Τρεις χιλιάδες ψυχές λουσμένες με την χάρη του Παναγίου και Τελεταρχικού Πνεύματος φωτίστηκαν την ημέρα εκείνη, πίστευσαν και βαπτίστηκαν στο όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και αδιαιρέτου Τριάδος και απετέλεσαν την πρώτη επί γής στρατευμένη Εκκλησία του Εσφαγμένου Αρνίου της Αποκαλύψεως
  • .
  • Αυτήν την λαμπρή εορτή και Πανήγυρη εορτάζει σήμερα η Εκκλησία μας και καλεί κατά την εύσημο αυτή ημέρα τα πιστά αυτής τέκνα να κλίνουμε τα γόνατα και να επικαλεστούμε τον επουράνιο Βασιλέα των βασιλευόντων και Κύριο των κυριευόντων να στείλει το Πανάγιο Αυτού Πνεύμα να περιλούσει, να φωτίσει, να αγιάσει τις ψυχές μας και να στηρίξει τις καρδιές μας στην αλήθεια.
  • Ο άνθρωπος της σημερινής εποχής έχει ανάγκη της θείας επέμβασης, έχει ανάγκη της χάριτος και της ευλογίας του Αγίου Πνεύματος και τούτο διότι ο άνθρωπος της σημερινής εποχής τυρβάζει περί των επιγείων πραγμάτων και χάνει τα επουράνια, τα αληθή και σωτήρια, νομίζοντας ότι εδώ στον κόσμο θα μείνει αιώνια.
  • Ο ταλαίπωρος άνθρωπος της σημερινής εποχής ζητά να ξεδιψάσει πνευματικά όχι στην πηγή του ύδατος, που είναι η Εκκλησία του Εσταυρωμένου και Αναστημένου Ιησού, αλλά «εις λάκκους συντετριμμένους, ως λέγει ο Προφήτης Ιερεμίας, οίτινες είναι πλήρεις θανατηφόρων μικροβίων».
  • Σ΄ αυτούς τους αδυσώπητους λάκκους με τα θανατηφόρα μικρόβια, τις αμαρτίες, ο άνθρωπος δεν βρίσκει την ευτυχία του, αλλά την δυστυχία του, δεν βρίσκει την γαλήνη της ψυχής του αλλά την τρικυμία, την κακοδαιμονία, την αθλιότητα, την καταστροφή τον θάνατο τον πνευματικό, πού είναι ο χωρισμός του ανθρώπου από τον Θεό Πατέρα.
  • Αγαπητοί μου αδελφοί,
  • Δια να μη βρεθούμε μέσα σ΄ αυτούς τους αδυσώπητους λάκκους της πνευματικής εξαθλίωσης και αυτοκαταστροφής, μακρυά από την χάρη και την ευλογία του Θεού Πατέρα μας, ας αλλάξουμε τρόπο ζωής, τώρα πού έχουμε ακόμη καιρό σωτηρίας, καιρό μετανοίας και εξομολογήσεως.
  • Η ταπείνωση είναι η πρώτη αρετή της ψυχής και ο μέγας στολισμός αυτής και στη ταπείνωση έγκειται το ύψος και το μεγαλείο του κατ΄εικόνα Θεού ανθρώπου.
  • Ας προστρέξουμε ψυχή τε και σώματι στην πηγή την αιώνιο, στην Εκκλησία του Τριαδικού Θεού, την οποία συνέχει, συγκροτεί και συντηρεί το Πανάγιο Πνεύμα, και αφού κλίνουμε και εμείς τα γόνατα μετά φόβου και ευλαβείας κατά την αγία αυτή ημέρα, ας ζητήσουμε ταπεινώς να περιλούσει και εμάς τον Πανάγιο Αυτού Πνεύμα, όπως περιέλουσε και φώτισε την ημέρα της Πεντηκοστής τους Αγίους Αυτού Μαθητές και Αποστόλους και δι΄αυτών ολόκληρο την Οικουμένη.

  • Και εμείς με καρδιά συντετριμμένη και τεπαπεινωμένη ας ψελλίσουμε μετά του υμνωδού της Εκκλησίας μας: «Παράδοξα σήμερον είδον τα έθνη πάντα εν πόλει Δαυίδ, ότε το πνεύμα κατήλθε το Άγιον εν πυρίναις γλώσαις».ΑΜΗΝ.
  • ΦΙΛΙΚΑ
  • ΛΟΓΙΩΤΑΤΟΣ Ι ΠΑΣΧΑΛΗΣ

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ <ΒΙΝΤΕΟ> ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟΥ



Αγαπητοί φίλοι και φίλες στην συνέντευξη που θα παρακολουθήσετε,  <βίντεο>, μας μιλούν τα μέλη της <EI END> Κορίνθου,σχετικά με θέματα που αφορούν τον  Αρτεμη Σώρρα και τον διεθνή οργανισμό  ,<EI END>. Tι είναι τα παγκόσμιο καταπίστευμα ,ποιες είναι οι μετοχές της τράπεζας Ανατολής,από που προέρχονται τα 600 δις δολάρια που κατέθεσε ο Αρτεμης Σώρρας για την σωτηρία της χώρας. Σε όλα αυτά τα ερωτήματα θα μας απαντήσουν τα μέλη της EI END Κορίνθου
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΠΠΑΔΑ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΑΒΑΛΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ
Αγαπητοί φίλοι και φίλες όπως πάντα τα συμπεράσματα δικά σας
ΦΙΛΙΚΑ 
ΛΟΓΙΩΤΑΤΟΣ Ι ΠΑΣΧΑΛΗΣ

Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ;!!!!!


  • Οι κινήσεις του πρωθυπουργού της γείτονος χώρας έχουν  ξεφύγει πλέον από κάθε πολιτικό δεδομένο ειρήνης,και ενάγονται πλέον σε αρχικές πολεμικές διαδικασίες ,που στην εξέλιξη τους είναι σχεδόν μαθηματικά βέβαιο ότι θα αποβούν εις βάρος της γείτονος Τουρκίας.'Εχοντας λοιπόν τεράστια εσωτερικά προβλήματα και σωρεία οικονομικών σκανδάλων να αντιμετωπίσει ,όπου σε κάποια αναφέρετε και ο ίδιος αλλά και ο γιος του, και άλλα πρόσωπα τόσο του στενού οικογενειακού του κύκλου ,αλλά και των στενών πολιτικών συνεργατών του ..Νομίζει ότι η λύση είναι ο αποπροσανατολισμός της κοινής Τουρκικής γνώμης δηλαδή του μέσου Τούρκου πολίτου, αλλά πάνω από όλα των φανατικών μουσουλμάνων.Όπου και το μεγαλύτερο ποσοστό των τελευταίων είναι αμόρφωτοι <η μοναδική γνώση που φέρουν είναι να μάθουν τα στοιχειώδη της γραμματικής τους ,προκειμένου να διαβάζουν το κοράνι>
  • Νομίζει λοιπόν ο κ Ερντογάν  ότι εάν δώσει την λαβή του φανατισμού πάνω σε διάφορα θέματα ,που θα αναφέρω  στις επόμενες γραμμές αυτού του άρθρου ,θα κερδίσει το πολιτικό έδαφος που έχασε .Και φυσικά θα μπορέσει να επανεκλεγεί στις επόμενες εκλογές.Αλλά όμως δεν τα έχει υπολογίσει και τόσο καλά τα πράγματα γιατί: 
  • Ο φανατισμός που ήθελε να δώσει στο θέμα της Συρίας έπεσε στο κενό ,η υπερήφανη ομιλία του για την πτώση του Συριακού πολεμικού αερ. επισκιάστηκε  από την ενεργοποίηση των συριακών <S 300> που όταν οι Σύριοι τους έβαλαν σε λειτουργία τα Τουρκικά  F16 εξαφανίστηκαν από τον συριακό ουρανό .
  • Αλλά δεν είναι μόνο αυτό όσον αφορά το θέμα της Συρίας ,υπάρχουν αποδείξεις ότι η Τουρκία εκπαιδεύει αλλά και χρηματοδοτεί και οπλίζει μουσουλμάνους πάντων εθνών και τους στέλνει στην Συρία προκειμένου να διαπράξουν αποτρόπαια εγκλήματα εναντίων των Συρίων Χριστιανών.
  • Σε αυτό το θέμα ο κ Ερντογάν είχε κρυφούς συμμάχους όπως το Ισραήλ Αμερική και κάποια μασονικά  ίσως λόμπι που τον στηρίζουν.Και ασφαλώς μην πείτε κ Ερντογάν ότι οι σχέσεις με το Ισραήλ έχουν περιέλθει σε κάποια κρίση και ότι έχετε εναντιωθεί σε αυτούς  ,γιατί μπορεί να προσβάλλετε τις Τουρκικές μασονικές στοές αλλά και την επερχόμενη παγκόσμια κυβέρνηση , που υπηρετείτε σαφώς .Και όπως ξέρετε αρχή πάντων αυτών είναι το Ισραήλ.Οπότε αποκλείεται να έχετε εναντιωθεί στο Ισραήλ παρά μόνο σε επίπεδο φαινομενικής πολιτικής .Όπως λέμε εδώ στην Ελλάδα <για το θεαθήναι >
  • Τώρα όσον αφορά τα Ελληνό -Τουρκικά ζητήματα, επ' ευκαιρία της ασκήσεως που πραγματοποιήσατε στο αιγαίο με την ονομασία <EFES 2014> δώσατε να καταλάβει η Τουρκική κοινή γνώμη  ότι είσαστε ανίκητοι και ότι το Αιγαίο σας ανήκει και μάλιστα με το έτσι θέλω .Λοιπόν πρέπει να ευχαριστήσετε  τον <Μωάμεθ> σας ,γιατί:
  • Για την νηφαλιότητα την ευστροφία και την σύνεση που έδειξαν οι Έλληνες ναύαρχοι πτέραρχοί και στρατηγοί ,νομίζατε ότι με τις κινήσεις που κάνατε θα φέρνατε τις Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις , στο ζενίθ τους και θα βολιδοσκοπούσατε τις κινήσεις τους .
  • Δυστυχώς όμως για σας και τους επιτελείς σας .οι Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις έδειξαν για ακόμα φορά ότι είναι άξιες να υπερασπιστούν αυτά τα πάτρια εδάφη.
  • Και αναφέρω συγκεκριμένα ότι ο στόλος σας στριμώχτηκε πολύ άσχημα στην νήσο Σάμο < εάν ήταν πραγματικό σκηνικό πολέμου σήμερα θα είχατε χάσει πάνω από 5 πλοία σας και σωρεία αεροσκαφών σας  .
  • Όταν ενεργοποίησαν τις ασπίδες προστασίας αεράμυνας όχι Τουρκικό <f16> ΔΕΝ ΠΈΤΑΞΕ ΠΆΝΩ ΑΠΌ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΟΥΡΑΝΌ ΑΛΛΆ ΟΎΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΉ ΜΎΓΑ
  • Και όλα αυτά φυσικά δεν τα ανακοινώσατε στον Τουρκικό λαό γιατί η πολιτική φανατισμού εναντίων των Ελλήνων θα έπεφτε στο κενό 
  • Ανακοινώσατε δε ψευδές γεγονός ότι Ελληνικό σκάφος του λιμενικού παρ ενόχλησε Τουρκικό ψαράδικο.  Κοινώς τα ψέμματα καλά κρατούν την εξουσία.
  • Όπως και να έχει το θέμα πρέπει να σας προειδοποιήσω ότι το Αιγαίο και η Ελλάδα δεν είναι για πούλημα και ο ορυκτός πλούτος ανήκει στους Έλληνες και όχι σε εσάς .
  • Λυπάμαι που στεναχωρώ εσάς και τους Εβραίους φίλους σας ΑΛΛΆ ΕΔΏ ΕΊΝΑΙ ΕΛΛΆΔΑ 
  • Αν και πληθώρα  Ελλήνων πολιτικών είναι μασόνοι πρέπει να ξέρετε ότι οι απλοί Έλληνες δεν θέλουμε ούτε να ακούμε για μασόνους ,τα φίδια και τους υπηρέτες τους τα πετάμε από πάνω μας.
  • Έπειτα μέγα λάθος σας προκειμένου να πάρετε τους φανατικούς μουσουλμάνους με το μέρος σας ,ήταν να κάνετε τζαμί την <ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ >κερδίζετε κατά την γνώμη σας κάποιους ψήφους και έχετε παγκόσμια κατακραυγή και δη του κ Πούτιν
  • Το επόμενο μέγα τραγικό λάθος που κάνατε ήταν να φράξετε τα νερά του ποταμού Ευφράτη.Πράγμα που δείχνει ότι σαν άνθρωπος έχετε χάσει αυτό που λέμε λαϊκά < ανθρωπιά>, για αυτό είναι προτιμότερο κατά την γνώμη μου να μην  αναφερθείτε ποτέ στα ανθρώπινα δικαιώματα σαν υπερασπιστής τους .Εκατομμύρια άνθρωποι θα μείνουν χωρίς νερό για να μείνετε εσείς στην εξουσία. 
  • 'Ολη   αυτή η πολιτική δραστηριότητα σας σίγουρα έχει ενοχλήσει κάποιον κάποιον που λέγετε ΠΟΥΤΙΝ  και φυσικά σας έχει προειδοποιήσει  να αλλάξετε πολιτική , ταπεινή μου γνώμη είναι να πάρετε σοβαρά την προειδοποίηση του ,γιατί είναι από τους ηγέτες που πρώτα προειδοποιούν <ποτέ δεν απειλούν > και μετά κάνουν πράξη την προειδοποίηση τους .
  •                                                                         φιλικά
  •                                                   ΛΟΓΙΩΤΑΤΟΣ Ι ΠΑΣΧΑΛΗΣ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | 100 Web Hosting